Over ons

Wij zijn MNO Dakrenovatie

MNO Dakrenovatie is opgericht door een ervaren team van dakdeskundigen in Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in dakrenovatie, dakveiligheid en de aanleg van parkeerdaken, groendaken en energiedaken. MNO Dakrenovatie staat voor efficiënt en innovatief werk met persoonlijk maatwerk en een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit.

Wilt u met een van onze medewerkers spreken? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

MNO Dakrenovatie werkt met een ervaren team van specialisten en lokale partners door heel Nederland. Doordat we flexibel werken en maatwerk leveren, houden we de kosten laag voor onze klanten. We richten ons op het leveren van slimme en duurzame oplossingen voor daken van bedrijven, vastgoed, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

We beschikken over de juiste kennis en het vakmanschap om een totaalpakket voor dakrenovatie te bieden. Zo vernieuwen en onderhouden we daken op professionele wijze en bieden we daarnaast slimme oplossingen voor duurzaamheid en dakveiligheid. Klik hier voor een overzicht van onze diensten.