Energiedaken

Energiedaken; een zeer energiezuinige oplossing

Zonne-energie opwekken via het dak van uw bedrijf, kantoor of zorginstelling? Energiedaken zijn dankzij de energiebesparende materialen en natuurlijke energiebronnen een zeer energiezuinige oplossing. De energiekosten en de CO2-uitstoot kunnen met een energiedak flink worden gereduceerd, waardoor de aanleg van een energiedak een zeer goede investering is. Bij MNO Dakrenovatie kunt u voor diverse oplossingen voor het besparen en opwekken van energie terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor PV-zonnepanelen, zonnecollectoren, zonneboilers, isolatieverbeteringen, zonthermische systemen en verschillende daglichtoplossingen.

Energiedaken zijn dankzij de energiebesparende materialen en natuurlijke bronnen een zeer zuinige oplossing.

De meeste platte daken zijn bedekt met zwart bitumen, maar we zien dat witte daken tegenwoordig ook steeds populairder worden. Een wit dak brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo reflecteert het zonlicht en zorgt het voor een lagere binnentemperatuur. Hierdoor kunnen de kosten voor de koeling tot wel 20% gereduceerd worden. Daarnaast gaat de dakbedekking van een koeler dak een stuk langer mee. Een wit dak is, net als een zwart dak, samengesteld op basis van bitumen en uiteraard geschikt voor dakrenovatie. Daarnaast is het een mogelijkheid om het rendement van uw zonnepanelen te verhogen door uw energiedak te combineren met een groendak.

Doordat MNO Dakrenovatie met een klein team van specialisten en een groot netwerk van lokale partners samenwerkt, kunnen we persoonlijk maatwerk voor tegen een lage prijs aanbieden. Onze specialisten werken door heel Nederland voor zorginstellingen, vastgoedbeheerders en particulieren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor energiedaken en zorgen voor een deskundige installatie van allerlei soorten energiesystemen.

Neem contact op

Altijd binnen één werkdag reactie op uw (aan)vraag!

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.