Dakveiligheid

Dakveiligheid

Het werken aan en op het dak gaat niet zonder risico’s. Dat weten wij als specialisten in dakrenovatie maar al te goed. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat betrekking heeft op veiligheidsvoorzieningen en veiligheidssystemen voor platte en licht hellende daken. Iedereen die zich bezighoudt met dakwerkzaamheden behoort dit uit te voeren volgens de richtlijnen, verantwoordelijkheden en normen zoals opgenomen in het Bouwbesluit en de Arbowet.

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat betrekking heeft op veiligheidsvoorzieningen en -systemen voor platte en licht hellende daken.

Ook voor schilders, glazenwassers, installateurs en anderen personen die voor bepaalde werkzaamheden een dak moeten betreden, moet dit op veilige wijze mogelijk zijn. Welke veiligheidsvoorzieningen en/of -systemen voor uw pand gelden, hangt af van de omstandigheden op uw locatie. Wij voeren daarom altijd eerst een risico-inventarisatie uit en geven op basis daarvan een advies over de te nemen maatregelen. Ook is het mogelijk om deze dakveiligheidsvoorzieningen door ons te laten realiseren, te herstellen of te onderhouden. Dakveiligheid is belangrijk. Wij zijn u graag van dienst als uw betrouwbare partner.

Naast het leveren van systemen en voorzieningen voor dakveiligheid, levert MNO Dakrenovatie een totaalpakket als het om dakrenovatie gaat. Met een klein en specialistisch team leveren we samen met onze lokale partners duurzame en slimme oplossingen voor dakrenovatie en onderhoud. We zijn gevestigd in Rotterdam en werken voor particulieren, vastgoedbeheerders, zorginstellingen en overheidsgebouwen door heel Nederland. Door onze flexibele manier van werken, leveren we maatwerk waarbij de kosten voor onze klant laag blijven. Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Altijd binnen één werkdag reactie op uw (aan)vraag!

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.