Dakonderhoud

Vakkundig preventief dakonderhoud

Het onderhoud van het dak wordt door veel mensen onderschat. Voornamelijk bij een plat dak ontstaan er al snel slijtage en beschadigingen. Dit kan bijvoorbeeld komen door een heftige storm in de herfst. Voorbeelden van slijtage en beschadigingen aan het dak zijn onder andere scheurtjes, kleine gaatjes en barstjes in de dakbedekking. Hierdoor kan water langzaam via uw dakbedekking naar binnen sijpelen als het regent of sneeuwt, met zeer vervelende waterschade als gevolg. Daarom is het verstandig om regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren. MNO Dakrenovatie heeft dankzij jarenlange expertise in het onderhoud van daken de beginnende beschadigingen al snel voor u gevonden.

Dankzij jarenlange expertise in het onderhoud van daken hebben we beginnende beschadigingen in uw dak al snel gevonden.

Gemiddeld gezien gaat een dak minimaal 20 jaar mee. Door vakkundig preventief onderhoud verlengt u de levensduur van het dak en verkleint u de kans op schade. Zo kunt u vervelende verrassingen, ook op financieel gebied, in de toekomst gemakkelijk voorkomen door resultaatgericht, professioneel en planmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw dak.

MNO Dakrenovatie is uw betrouwbare partner voor het uitvoeren van dakonderhoud en dakinspecties. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam Centrum. Hiervandaan werken we met een klein specialistisch team en een breed netwerk van lokale partners door heel Nederland. We leveren flexibel maatwerk om de kosten voor onze klanten laag te houden. Naast het plegen van onderhoud aan uw dak, bent u bij MNO Dakrenovatie aan het juiste adres voor een totaalpakket voor dakrenovatie van vastgoed, zorginstellingen en overheidsgebouwen. We verzorgen namelijk ook aanvullende zaken zoals veiligheidssystemen en slimme oplossingen voor duurzaamheid en ruimtegebruik.

Neem contact op

Altijd binnen één werkdag reactie op uw (aan)vraag!

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.