Dakrenovatie

Is uw dak toe aan een dakrenovatie?

Het renoveren van een dak is een traject waar maatwerk bij komt kijken. Tegenwoordig zijn er steeds meer manieren om een dak te vernieuwen. Bij MNO Dakrenovatie gaan we innovatief en duurzaam om met ruimte, zo kunt u bij een dakrenovatie kiezen om meer energie te besparen, om de waterafvoer te reguleren en zelfs om warmte of energie mee op te wekken. Naast energiedaken behoren ook parkeerdaken en groen- of ecodaken tot de mogelijkheden van MNO Dakrenovatie, van mos of sedum tot complete daktuinen.

Het renoveren van een dak is een traject waar maatwerk bij komt kijken. Door planmatig onderhoud aan uw dak uit te laten voeren staat u nooit voor vervelende verrassingen.

Door planmatig onderhoud aan uw dak uit te laten voeren staat u nooit voor vervelende verrassingen. Elk dak heeft een bepaalde levensduur, afhankelijk van de kwaliteit van het voorgaande dakonderhoud, de gebruikte materialen en de ligging van het dak. Deze levensduur is te verlengen met kundig en periodiek onderhoud. Bij het renoveren van uw dak komt een betrouwbaar en goed advies kijken wat past bij uw pand, dat is waar wij om de hoek komen.

MNO Dakrenovatie is graag uw partner bij het renoveren en onderhouden van uw dak. MNO Dakrenovatie is gevestigd in Rotterdam en werkt met een klein team van specialisten en een breed netwerk van lokale partners door heel Nederland. Doordat we flexibel werken en maatwerk leveren, houden we de kosten laag voor onze klanten. Daarnaast bieden we een totaalpakket voor dakrenovatie van vastgoed, zorginstellingen en overheidsgebouwen, zo verzorgen we ook aanvullende zaken zoals veiligheidssystemen en slimme oplossingen voor duurzaamheid en ruimtegebruik.

Neem contact op

Altijd binnen één werkdag reactie op uw (aan)vraag!

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.