Wacht niet te lang met het renoveren van het dak van uw gebouw

Vaak zijn gebouweigenaren zich niet bewust van de financiële risico’s die letterlijk en figuurlijk boven hun hoofd hangen door slecht onderhoud van het dak. Om vervelende financiële verrassingen te voorkomen, die impact hebben op uw dagelijkse bedrijfsvoering, is het essentieel om tijdig een dakrenovatie uit te voeren.

Levensduur van een dak

Om te voorkomen dat de dakconstructie wordt aangetast, is een renovatie van tijd tot tijd noodzakelijk. Ieder dak heeft een levensduur van gemiddeld 25 a 30 jaar, afhankelijk van de gebruikte materialen, kwaliteit van het voorgaande onderhoud en de ligging van het dak. Aan het einde van de levensduur moet het dak gerenoveerd worden, om ernstige schade aan de constructie, lekkages en vervuiling te voorkomen.

Zakelijke voordelen van een renovatie

Deze renovatie is meer dan een kostenpost, want een goede dakrenovatie kan ook grote, zakelijke voordelen bieden. Met een dakrenovatie kan bijvoorbeeld energie bespaard of opgewekt worden, kan de binnentemperatuur omlaag gebracht worden of een complete daktuin worden gerealiseerd waarbij niet alleen uw werknemers, maar ook uw omgeving kan profiteren van de vele voordelen van een groendak.

MNO levert een totaalpakket voor dakrenovatie

Bij MNO Dakrenovatie zijn we van mening dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom leveren we een totaalpakket als het om dakrenovatie gaat. We inspecteren, onderhouden en renoveren uw dak en bieden daarnaast aanvullende services zoals het aanbrengen van dakveiligheidssystemen.

MNO Dakrenovatie is graag uw partner bij het renoveren van uw dak. MNO Dakrenovatie is gevestigd in Rotterdam en werkt samen met specialisten en partners door heel Nederland. Doordat we flexibel werken en maatwerk leveren, houden we de kosten laag voor onze klanten. Daarnaast bieden we een totaalpakket voor dakrenovatie van bedrijven, vastgoed, zorginstellingen en overheidsgebouwen, zo verzorgen we ook aanvullende zaken zoals veiligheidssystemen en slimme oplossingen voor duurzaamheid en ruimtegebruik.

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Wacht niet te lang met het renoveren van het dak van uw gebouw
Menu