Herman van Donk versterkt team MNO

Sinds 1 maart 2023 versterkt Herman van Donk het team van MNO Dakrenovatie als Technisch Adviseur en Servicemonteur. De jarenlange kennis en ervaring van Herman als allround dakspecialist is van grote meerwaarde voor het snelgroeiende bedrijf. Beide partijen kijken er naar uit om samen te werken en het dienstenpakket van MNO Dakrenovatie verder te professionaliseren.

Herman van Donk heeft gewerkt als allround dakdekker, servicemonteur, dak inspecteur en technisch adviseur. Met deze allesomvattende ervaring binnen het vakgebied is Herman een waardevolle toevoeging voor het team van MNO Dakrenovatie. Het snelgroeiende bedrijf heeft in Herman een collega gevonden die snelle, betrouwbare service en kwaliteit kan bieden.

MNO Dakrenovatie kijkt uit naar de komst van Herman. In zijn rol als Technisch Adviseur en Servicemonteur zal Herman nauw contact onderhouden met onze klanten. MNO streeft ernaar om de communicatie met opdrachtgevers en alle betrokken partijen te optimaliseren en korte lijnen te behouden. Hierbij zal Herman een sleutelrol spelen.

Herman is bereikbaar via +31 (010) 30 701 32 en via info@mnodakrenovatie.nl