Parkeerdaken

Parkeerdaken zijn nuttig én praktisch

In Nederland – voornamelijk in stedelijke gebieden – is men steeds meer op zoek naar ruimtebesparende oplossingen. Door toenemend verkeer wordt de vraag naar parkeerruimte steeds groter. Het aanleggen van een parkeerdak kan voor dit probleem dé oplossing bieden. Door parkeerdaken kunnen (ongebruikte) daken in de binnenstad nuttig en praktisch worden ingezet om parkeerproblemen tegen te gaan.

Door toenemend verkeer wordt de vraag naar parkeerruimte steeds groter. Een parkeerdak kan voor dit probleem dé oplossing bieden.

Parkeerdaken beschikken over een waterdichte en beschermende laag, waardoor de hoofdfunctie van het dak blijft behouden. Een parkeerdak is een langdurige oplossing, maar kan eventueel weer in de oude staat hersteld worden. Voor de veiligheid en het gebruiksgemak kunnen parkeerdaken worden voorzien van eenvoudige belijning en markering. Ook is het mogelijk om dit uit te breiden met verkeersborden en aanduidingen, toegangs- en betaalsystemen, verlichting, meubilair en beveiliging – in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen. Er zijn talloze mogelijkheden.

MNO Dakrenovatie is gespecialiseerd in het aanleggen, vernieuwen en onderhouden van parkeerdaken. We gaan slim en duurzaam om met de beperkte ruimte in de stad en op bedrijventerreinen en adviseren en ontzorgen u graag over bij de aanleg of renovatie van een parkeerplaats op uw dak. Doordat MNO Dakrenovatie met een klein team van specialisten en een groot netwerk van lokale partners samenwerkt, kunnen we persoonlijk maatwerk tegen een lage prijs aanbieden.

Neem contact op

Altijd binnen één werkdag reactie op uw (aan)vraag!

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.